Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Pinnacle sportfogadás - magyar alternatív link

8.2/10

Előnyök:

 • Más bukmékerekhez képest extra magas odds-ok.

 • Akár 10 millió forinttal is fogadhatunk.

 • Rendkívül gyors, akár 5 percen belüli kifizetési idő.

 • Több, mint 20 éve az egyik legmegbízhatóbb sportfogadási iroda.

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  8

 • Esélyek

  10

 • Mobil

  9

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  6.8

A Pinnacle a végletek bukmékere, amit a sokat látott, lényegre törő sportfogadók tudnak igazán értékelni. Ez a végletesség azonban szerencsére nem a megbízhatóságában és a nyitottságában jelentkezik. Egy ilyen régóta fennálló és szolgáltató fogadóirodának még azt is könnyű elnézni, hogy nem EU-s országban van bejegyezve.

Nagyon szeretnénk, hogy egyszer ez a kivételes online fogadóoldal is jelentkezzen egy magyarítással és egy több csatornán is elérhető ügyfélszolgálattal. Annyit feltétlen javult a helyzet a pár évvel ezelőtti állapotokhoz képest, hogy már magyarországi IP-ről is felléphetsz és akadály nélkül regisztrálhatsz erre a bukmékerre is.

A VPN-szerverek és alternatív linkek világa már szinte teljesen a múlté. A bökkenő annyi, hogy egy külföldi szerencsejáték-oldallal ha vitás ügyed támad, a honi fogyasztóvédelem széttárja kezeit, hiszen ők az állammal egyetemben azt szeretnék, ha ahhoz a bizonyos egyetlen kivételezett oldalhoz vinnéd a pénzed.

Emellett a külföldi oldalakon sportfogadással szerzett bevétel még adóköteles is.

Pinnacle alternatív link

Használhatóság

8/10

Előnyök

Korlátozások

Nincs semmilyen magyar nyelvű tartalom, és az ügyfélszolgálat sem beszél magyarul.

Csak elég komplikált módokon indíthatunk kombi fogadásokat.

Pinnacle Elérése

Esélyek

10/10

A Pinnacle fogadóiroda a magyar játékosok számára is verhetetlenül magas odds-okat és kifizetési százalékokat kínál, méghozzá a létező legalacsonyabb haszonkulcsokkal. Külön figyelmet érdemelnek a széleskörű handicap piacok.

Ha mindezekhez pedig még hozzátesszük azt is, hogy lényegében nincsenek fogadási limitek, azaz a játékosok arra, és annyi pénzt tehetnek fel, amire, és amennyit csak kedvük tartja, és tehetik ezt egy több, mint két évtizede bizonyító cég biztonságos szárnyai alatt, méghozzá gyors kifizetés mellett, akkor már el is feledkezhetünk az üdvözlő bónuszok hiányáról.

Fogadási margin

Labdarúgás

2%

Kosárlabda

2.9%

Tenisz

3.3%

Jégkorong

2.8%

Röplabda

3.5%

Átlagos fogadási margin:

2.9%

Mobil

9/10

Nemcsak, hogy létezik Pinnacle mobil app, hanem a bukméker állítása szerint ők voltak azok, akik piacra dobták minden idők legelső sportfogadási applikációját, Pinnacle Lite néven, 2016 márciusában.

Ennél fogva természetesen elvárható, hogy minden platformon gördülékenyen működjön, és pontosan ez is történik.

Mind a Pinnacle mobile applikációi, mind pedig a mobil nézetes verzió ugyanolyan felépítéssel és kezelhetőséggel bír, mint az eredeti asztali nézet, vagyis azok, akik már otthonosan mozognak a weboldalon, ugyanolyan kényelmesen tudnak fogadásokat kötni az okostelefonjukon keresztül is, legyen szó iOS, vagy Android készülékről.

A Pinnacle mobile app-ok letöltése legegyszerűbben a weboldal “Mobile” szekciójából indítható el.

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Pinnacle Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Pinnacle Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Pinnacle Több

Bónuszok és promóciók

5/10

Sajnos minden szépítés nélkül kijelenthetjük, hogy nem léteznek sem Pinnacle bónuszok, sem üdvözlők, sem semmilyen Pinnacle bónuszkód, amellyel nyerhetünk, vagy esetleg visszakaphatunk valamit az elvesztett tétünkből. Legalábbis a sportfogadási szakaszban, bármennyire is kerestünk, nem találtunk semmi ilyesmit.

Mindössze egyetlen említésre érdemes promóción akadt meg a tekintetünk a “Casino” szekcióban, amelynek használatával visszautalják számunkra a befizetésünk 0.3%-át.

A bukméker válasza a bónuszok és a promóciók teljes hiányára az, hogy az ő üzleti modelljük egészen máshogy működik, mint azon irodák koncepciója, akik a bónuszokra és a promóciókra alapozva édesgetnek magukhoz játékosokat.

Ebben pedig lehet is némi igazság, hiszen a Pinnacle sportfogadási iroda valóban az a cég amelyik a legalacsonyabb haszonkulcsokkal dolgozik, és a legjobb százalékos kifizetéseket kínálja. Így végeredményben igaz lehet az a feltevés, hogy a játékosok hosszú távon sokkal többet nyernek az előbb felsorolt állandó pozitívumokkal, mint az időszakosan ajánlott bónuszokkal és promóciókkal.

A fogadások típusai

9/10

A Pinnacle-nél igen széles a fogadási lehetőségek listája, egészen az egyszerűtől a komplikáltig. Pozitívum a széles, úgynevezett “teaser”, és a “handicap” kínálat, negatívum viszont az, hogy a Pinnacle-nél, még az élő fogadások mellett sem található “live streaming” opció.

Természetesen lényegében minden, nálunk is népszerű sportra fogadhatunk, úgy mint foci, kézilabda, vízilabda, úszás, atlétika, de a Pinnacle kifejezetten erős például amerikai sportokban is, hiszen megtalálható a kínálatában az amerikai futball, a kosárlabda, és természetesen a jégkorong is.

De az olyan technikai sportoktól kezdve, mint az autó-, vagy motorversenyek, az e-sportokig tényleg minden megtalálható a palettáján, és nem csak a legjelentősebb nemzetközi bajnokságok mérkőzései, versenyei, hanem régiós vagy helyi szintű összecsapások is.

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

Pinnacle link

Megbízhatóság

10/10

A Pinnacle Sport-ot 1998-ban alapították, azaz ez a bukméker már több, mint két évtizede van a legnagyobb, legjelentősebb, és a legmegbízhatóbb irodák között.

Az oldalt Curacaon jegyezték be, de a Malta Gaming Authority is ellenőrzi.

Nyilvánvaló, hogy egy megbízhatatlan cég nem lenne képes ilyen hosszú időn keresztül fennmaradni, sőt ilyen széles játékosbázist felépíteni és megtartani a világ szinte összes országából, úgyhogy bárhonnan nézzük is a dolgot, kijelenthetjük, hogy a Pinnacle egy olyan nagy múltú sportfogadási iroda, amelyre nyugodtan rábízhatjuk a pénzünket.

Itt megjegyezhetjük továbbá azt is, hogy a Pinnacle alternatív link nélkül is könnyen elérhető a hivatalos web-címén keresztül.

A Pinnacle Magyarország viszonylatában is annyira biztos a dolgában, és abban, hogy az ajánlata, a százalékos kifizetései és haszonkulcsai verhetetlenek a piacon, hogy nem érzi szükségét az olyan játékos-toborzó trükkök bevetésének, mint a bónuszok és promóciók.

Ez pedig egyértelműen mutatja, hogy ez a bukméker nem gyors pénzszerzésben, hanem hosszú távú stratégiákban gondolkodik, melyeknek egyik sarokköve a megbízhatóság.

Fizetési lehetőségek

8/10

Pinnacle befizetés:

Közvetlenül a regisztráció után az oldal azonnal felkínálja a befizetési lehetőségeket, amelyek az egyszerű banki utalástól, a legmodernebb elektronikus pénztárcákig – Skrill, Neteller – terjednek.

Természetesen minden befizetés ingyenes, a befizetett összeg pedig azonnal jóváírásra kerül a számlán.

Fontos, hogy mindig duplán ellenőrizzük le, hogy minden számlaszámot, utalási adatot, referencia számot, illetve közleményt a megfelelő módon töltöttünk-e ki, illetve általános szabály, hogy lehetőség szerint mindig olyan befizetési metódust használjunk, amilyen módon majd a kifizetést is várjuk, hogy ezek ne akadjanak meg a rendszerben.

Mivel azt az imént már leszögeztük, hogy a Pinnacle egy megbízható iroda, így ne érjen minket meglepetésként, ha a bukméker már az első befizetéskor olyan dokumentum másolatokat, vagy visszaellenőrző adatokat kér tőlünk, amelyek bizonyítják, hogy jogosultak vagyunk az adott számlák használatára.

Pinnacle kifizetés:

A Pinnacle sportfogadás híresen az egyik, ha nem a leggyorsabb kifizető a piacon, főleg ha valamilyen internetes pénztárcába kérjük a kifizetést.

Hátrány, hogy bankkártyára jelen pillanatban nem utalnak.

Ha nem rendelkezünk a Skrill-hez, vagy a Neteller-hez hasonló lehetőségekkel, akkor legjobb, ha egyszerű banki utalást választunk, melynek sajnos a kifizetési ideje banktól függően akár 5 munkanap is lehet.

A másik, amit nem árt megjegyeznünk, hogy havonta mindössze egyetlen, minimum €10 értékű kifizetést kérhetünk ingyenesen, a többiért viszont fizetnünk kell – €12/kifizetés.

De mivel ennek az egy kifizetésnek nincs felső határa, így a legjobb megoldás az, ha mindig megvárjuk az adott hónap végét, és egyben hívjuk le a nyereményeinket.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

MasterCard

Neteller

Skrill

$20 azonnal 0
$10 azonnal 0
$10 azonnal 0
- - -
$10 Akár 2 órán belül Havonta egyszer ingyenes / $15
$10 Akár 2 órán belül Havonta egyszer ingyenes / $15

Támogatás

6.8/10

A Pinnacle sportfogadás egyik gyenge pontja a kapcsolat, ugyanis az ügyfélszolgálatuk nem ajánl sem élő társalgást (live chat), sem telefonos elérhetőségük nincs, azaz bármilyen kérdés vagy probléma esetén egyedül e-mailen tudjuk velük felvenni a kapcsolatot.

Amiért viszont mégsem kapnak tőlünk sokkal rosszabb pontszámot, az az, hogy ez a kommunikációs forma viszont a hét minden napján, 24 órában elérhető.

A tesztelések alatt pedig azt tapasztaltuk, hogy a kollégák kedvesek, gyorsak, és hatékonyak is.

A választható nyelvek: angol, spanyol, olasz, német, svéd, norvég, finn, orosz, cseh, kínai, portugál, thai és héber, amelyből már sejthető, hogy ez a bukméker még ez alatt a 20 év alatt sem tanult meg magyarul.

Telefon

E-mail

customerservice@pinnacle.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő N/A 1-3 órán belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

Pinnacle link

Összegzés

8.2/10

Összességében elmondhatjuk, hogy a Pinnacle bukmékerrel kapcsolatban nem véletlenül egyöntetűen pozitívak a vélemények, melyeket mostantól mi is nyugodt szívvel osztunk.

A Pinnacle annak ellenére, hogy nem ajánl üdvözlő bónuszokat regisztráláskor, és nem halmoz el minket promóciókkal, játék közben tökéletesen behozza ezt a lemaradását.

Sőt, a verhetetlen odds-aival, magas százalékos kifizetéseivel, és a rekord alacsony haszonkulcsaival végül több pénzt hagy a zsebünkben, mint a legtöbb iroda ma, ezen a túltelített sportfogadási piacon.

Korlátozások

Ez a bukméker regisztráláskor nem kínál üdvözlő bónuszt.

Ha pedig ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a kínálata széles, a cég maga rendkívüli módon megbízható, ráadásul a nyeremények kifizetésében is egyike a leggyorsabbaknak, akkor azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a Pinnacle valóban az egyik legjobb választható iroda Magyarországon, persze leginkább csak azon honfitársaink számára, akiknek nem okoznak gondot a nyelvi akadályok.

Összegzés:

8.2/10

Általános információ

Info_sidebar
Cím Pinnacle
Hivatalos oldal pinnacle.com
Alapítási év 1998
Telefon Nem
E-mail customerservice@pinnacle.com
Felület nyelve English
Kifizetések MasterCard, Neteller, Skrill

Az áttekintés szerzője

István P. Szabó

István P. Szabó

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Pinnacle ‒ vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10