Lucky 15 fogadás

Frissítve:

Ezen cikkünkben a Lucky 15 fogadással szeretnénk megismertetni olvasóinkat.

Ha szeretnéd megtanulni, hogy mit is takar ez az elsőre rejtélyesnek hangzó név, illetve hogy hogyan és mire is használhatod pontosan, akkor a legjobb helyen jársz. Az alábbiakban ezeket a témákat fogjuk érinteni:

 • A Lucky 15 fogadás bemutatása
 • Így tudsz Lucky 15 fogadást kötni
 • Példák a Lucky 15 fogadásra
 • A megszerezhető profitokról
 • A Lucky 15 fogadás alapvető szabályai
 • Összefoglaló
 • Gyakran Ismételt Kérdések

Kezdjük is az elsővel: mi is az a Lucky 15 fogadás?

Magyarázó kezdőknek - Mi is az a Lucky 15 fogadás?

Természetesen az alapoknál kell kezdeni. Kezdjük azzal, hogy a Lucky 15 fogadás egy úgynevezett  rendszerfogadás (system bet), amivel lényegesen megnöveled a nyerési esélyeidet, illetve csökkentheted a kockázataidat. A kombinált fogadás esetében már találkozhattál a többszörös fogadásokkal, vagyis amikor egyszerre több eseményre is fogadhatsz és azok így együtt többszörös nyereményt eredményezhetnek.

Ebben az esetben a fogadás minden eseményének nyernie kell. A Lucky 15 system bet viszont egy úgynevezett KOMBINÁCIÓS fogadás, ahol néhány fogadás kimeneteleit kombinálja a rendszer.

Lucky 15 fogadás esetén négy esemény kerül egy szelvényre. Ilyenkor 15 lehetséges módon nyerhetsz - innen ered a név is. Vegyünk négy eseményt, A, B, C, és D. Úgy lehet értelmezni a Lucky 15 fogadást, mintha 15 különböző szelvénnyel játszanál egyszerre. Nézzük, hogy is jön ez ki:

Négy szelvény egyes kötésben

A, B, C, D

Hat szelvény kettes kötésben

AB, AC, AD, BC, BD, CD

Négy szelvény hármas kötésben

ABC, ABD, ACD, BCD

Egy szelvény négyes kötésben

ABCD

Bármelyik kombináció bejön, valamennyi nyereményt már realizálhatunk. Természetesen nem biztos, hogy ez visszahozza a tétek összköltségét, de ne szaladjunk ennyire előre Ha egy eseményt eltaláltunk, nyertünk egy sima fogadást. Ha kettőt, akkor két egyest, egy kettes kötést, és így tovább, ugyanezen logika mentén. Így növelhetjük a nyerési esélyeinket a Lucky 15 fogadási lehetőségnek köszönhetően.

Kezdjük az alapokkal - Hogy tudok Lucky 15 fogadást kötni?

Bizonyos online sportfogadás oldalakon külön funkció segíti a Lucky 15 fogadást. Ilyenkor össze kell állítanod egy 4-es kötést, és bepipálni a Lucky 15 opciót. Bizonyos oldalakon ez tényleg ilyen egyszerű, ám sajnos egyelőre nem minden fogadóirodánál érhető el ez a funkció.  Ha a kedvenc fogadóirodád nem kínálja ezt a lehetőséget, akkor megteheted a téteket manuálisan is, csak vedd alapul a fenti táblázatunkat.

A táblázat alapján te magad is létre tudsz hozni 15 szelvényt a négy kiválasztott eseményből. Ennek ráadásul egy olyan előnye is van, hogy differenciálhatsz az adott szelvények valószínűsége mellett. Amelyik esemény(ek)ben nagyon bízol, arra tehetsz több pénzt, míg a neccesebbnek hittekre tehetsz kisebb tétet. Ez az automatikus System Lucky 15 fogadás esetében nem lehetséges, ott minden tét egységes - amit természetesen szintén te szabsz meg.

Példák és esettanulmányok - Így működik a Lucky 15 fogadás

Szeretnénk konkrét példán keresztül is bemutatni, hogy hogyan is működik a Lucky 15 fogadás. Tegyük fel, hogy négy konkrét eseményt néztél ki magadnak a hétvégére - a Lucky 15 fogadáshoz pontosan ennyire lesz szükséged. Remélhetőleg a Mightytips oldalán olvasott foci tippek alapján tájékozódtál.

 • Real Madrid - Barcelona H 2.50
 • FTC - Újpest H 1.80
 • Manchester United - Manchester City H 4.00
 • Juventus - Inter D 3.50

Ebben az esetben a rendszer tizenöt különböző szelvényt generál a számodra. Ezek így fognak kinézni:

Egyes kötésben:

 • Real Madrid - Barcelona H 2.50
 • FTC - Újpest H 1.80
 • Manchester United - Manchester City H 4.00
 • Juventus - Inter D 3.50

Kettes kötésben:

 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & FTC - Újpest H 1.80
 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & Man Utd - Man City H 4.00
 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & Juventus - Inter D 3.50
 • FTC - Újpest H 1.80 & Man Utd - Man City H 4.00
 • FTC - Újpest H 1.80 & Juventus - Inter D 3.50
 • Manchester United - Manchester City H 4.00 & Juventus - Inter D 3.50

Hármas kötésben:

 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & FTC - Újpest H 1.80 & Man Utd v Man City H 4.00
 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & FTC - Újpest H 1.80 & Juventus - Inter D 3.50
 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & Man Utd - Man City H 4.00 & Juventus - Inter D 3.50
 • FTC - Újpest H 1.80 & Man Utd - Man City H 4.00 & Juventus - Inter D 3.50

Négyes kötésben:

 • Real Madrid - Barcelona H 2.50 & FTC - Újpest H 1.80 & Man Utd - Man City H 4.00 & Juventus - Inter D 3.5

Gyakorlatilag ezt a 15 fogadást kötöd a Lucky 15 funkcióval négy esemény kiválasztásakor. Ilyenkor, ha manuálisan, saját magad állítod össze az egyes fogadásokat, akkor a valószínűbbnek tartott szelvényeidre akár több pénzt is tehetsz, míg a kockázatosabbakra kevesebbet. Ez tehát a Lucky 15 fogadási rendszer lényege.

Amiért érdemes - Mekkora profitot termel a Lucky 15 fogadás?

Amiért érdemes

Erre egyszerű a válasz: amekkorát csak lehetséges. Minden online sportfogadás oldal szabályozza a maximális tét és a maximális kifizetés összegét. Így tehát, ha szerencséd van - és jól tippeltél - akkor akár az is megeshet, hogy a Lucky 15 fogadással elért nyereményed plafonját az határozza meg, hogy hol is játszol. 

Egyes oldalaknál egymillió forint a limit, míg máshol százmillió. Ezt érdemes mindig szem előtt tartani. Értékeléseinknél mi erre a szempontra is figyeltünk, így rendszeres olvasóink tisztában lehetnek a legjobb magyar sportfogadó oldalak kifizetési limitjeivel.

Természetesen azokra az oldalakra érdemes regisztrálnod, amelyek képesek teljesíteni az általad elvárt kifizetési követelményeket. Nem érdemes időt szánni erre a fogadásra olyan bukmékernél, ahol a lehetséges maximális nyeremény szintje alacsony. 

Szóval első lépésben számold ki hogy mekkora a költségvetésed, mennyit szánsz fogadásra, és mennyit tervezel profitálnini abból. Ezt pedig hasonlítsd össze az internetes fogadóirodák kifizetési korlátaival - így biztosan el tudod kerülni a kellemetlen szituációk jó részét.

Mindenképpen vedd figyelembe azt is, hogy a Lucky 15 fogadás esetében gyakorlatilag 15 különböző fogadást teszel, így a megadott téted is tizenötszöröződik. Tehát ezer forintos tétek esetében összesen 15 000 forintodba fog kerülni a Lucky 15 szelvény.

Amit tudni érdemes - A Lucky 15 fogadás szabályai

Ahogy már a bevezetőben is említettük, a kombinált fogadásokkal ellentétben, a kombinációs system fogadások esetében - mint a Lucky 15 is - akár egy sikeres tipp esetén is nyerni fogsz. Viszont azt mindenképpen ki kell hangsúlyozni, hogy ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a teljes fogadásod nyereséges lesz.

Az előbb már olvashattad, hogy gyakorlati szempontból 15 külön fogadásról beszélünk, aminek az egy szelvényre vonatkozó tétjét 15-ször fizeted ki, így nyilvánvaló, hogy egy-két sikeres tipp esetén - főleg kisebb oddsoknál - a nyeremény nem fogja elérni azt az összeget, amibe maga a Lucky 15 fogadásod került. 

Mikor érdemes igazán ezt a fogadási típust használni? Elsősorban akkor, ha három biztos(nak gondolt) tipp mellé bevinnél egy kockázatosabbat is. Ezt természetesen megteheted egy hagyományos kombinált szelvényen is, azonban azzal bukod az egészet, ha az extra tipped mégse jött be. A Lucky 15 rendszerfogadással viszont csökkented a veszteség kockázatát, úgy hogy még az elérhető nyeremény is kellemes mértékű marad. 

Összefoglaló - A Lucky 15 fogadás előnyei

Ez volt rövid összefoglalónk a Lucky 15 fogadásokról. Bízunk benne, hogy minden eddigi kérdésedet megválaszoltuk és innentől te is sikeresen fogod alkalmazni a Lucky 15 fogadást. Ne feledd, mivel a fogadás költségei meglehetősen nagyok, a Lucky 15 elég érzékeny a bukott tippekre, így elsősorban kockázatmentesebb fogadásokhoz ajánljuk. Reméljük,segítségedre tudtunk lenni ezzel a kis útmutatóval, próbáld ki, használd egészséggel - és főleg, nyereséggel!

Sportfogadó suli

GYIK

? Mi az a Lucky 15 fogadás?
A Lucky 15 egy kombinációs rendszerfogadás, ami négy fogadási eseménnyel használható egyszerre. A négy kiválasztott esemény kimeneteleit összesen 15 módon lehet, kombinálni. Mind a 15-re fogadsz egyszerre, gyakorlatilag ez a Lucky 15 fogadás lényege.
? Megéri a Lucky 15 fogadás?
Igen, hiszen növeled az esélyeidet a fogadóirodával szemben és valamelyest csökkented a kockázataidat. Számold azonban ki, hogy valóban megérje. Ha mondjuk négy darab 1.01-es eseményre tervezel fogadni, akkor jó eséllyel akkor is mínuszban fogsz kikötni, ha hármat megnyersz.
? Élő fogadáshoz is használható a Lucky 15 módszer?
Természetesen igen, élő fogadáshoz is ugyanúgy használható ez a stratégia. Az élő fogadásnak azonban velejárója az oddsok folyamatos változása, ezt mindenképp tartsd szem előtt!
? Mennyibe kerül a Lucky 15 fogadás?
A Lucky 15 fogadás gyakorlatilag azt jelenti, hogy 15 darab szelvényt adsz fel. Így a téted tizenötszörösét kell kifizetned. Ha tehát például ezer forintos tétekkel akarsz fogadni, akkor 15 000 forintodba fog kerülni a Lucky 15 fogadás.
? Jobb a Lucky 15 a sima kombi fogadásnál?
Igen is meg nem is. A tétjeidtől és a kiválasztott eseményeidtől is függ. Ha csak szinte biztos meccsekre fogadsz, akkor érdemes inkább kombi bettel próbálkozni. Ha viszont neccesebb meccsekre is fogadnál, de azért inkább szeretnél biztosra menni és nyerni is valamicskét, akkor mindenképp a Lucky 15 éri meg a inkább.

2 értékelés, átlag 5 / 5

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése