Lucky 63 fogadás

Aladár Kollár

Aladár Kollár

4.4

Ezen cikkünkben a Lucky 63 fogadás izgalmas és titokzatos világába vezetjük be az olvasóinkat. Részletesen elmagyarázzuk, hogy egyáltalán mit is foglal magába ez a szakkifejezés, és hogyan alkalmazhatják a profitabilitás érdekében az igazán profi sportfogadók.

A könnyebb megértés reményében példákkal illusztráljuk a Lucky 63 fogadások lényegét és alapvető szabályait. Legnagyobb előnyei mellett bemutatjuk a hátrányait is, hiszen mint minden éremnek, így ennek az arany stratégiának is két oldala van. Cikkünkben az alábbi témákat érintjük:

 • A Lucky 63 fogadás bemutatása
 • Lucky 63 fogadási példák
 • A Lucky 63 fogadás menetrendje
 • Érvek és ellenérvek
 • Ezen stratégia legfontosabb szabályai
 • A Lucky 63 fogadás profitabilitása
 • Összefoglalás
 • Gyakran Ismételt Kérdések

Olvass hát tovább, ha szeretnél megtudni minden fontos információt a Lucky 63 fogadásról. Kezdjük az alapokkal: mi is egyáltalán az a Lucky 63 fogadási piac, és hol érhető el? Ezt mondjuk most el!

Megbízható bukmékerek agárfogadáshoz

 1. 1

  1BET

  9 / 10

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  Wazamba

  8.5 / 10

  Sport bónusz 35,000 Ft + 4,000 Ft Free Bet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Powbet

  8.1 / 10

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  Excitewin

  8 / 10

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  Bankonbet

  7.9 / 10

  100% bónusz akár 150.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Bevezetés a profi sportfogadás világába - Mi az a Lucky 63 fogadás?

mi-az-a-lucky-63-fogadas_

A Lucky 15 fogadásról már írtunk korábban. Ehhez tudnánk hasonlítani a Lucky 63 fogadási lehetőségeket is. Ha érdekelnek a részletes sportfogadási stratégiák, akkor mindenképp olvasd el azt a cikket is. Itt most természetesen csak a 63-ról lesz szó.

A Lucky 63 alapvetően egy stratégia mentén megtett kombinációs fogadás. Kifejezetten hatos kötésben lehet System Lucky 63 fogadást kötni. A szám a 63 lehetséges nyerő kombinációra utal.

Elmagyarázzuk máris! Ahhoz, hogy Lucky 63 fogadást tudj kötni, hat eseményt kell kiválasztanod egy szelvényre. Ezt követően ezt a 6 eseményt a létező összes variációban egyetlen kattintással meg tudod fogadni. Ilyen variációból összesen 63 darab van.

Ez azt jelenti, hogy ha mind a hat eseményed nyertes, akkor 63 nyertes szelvényed lesz. Természetesen a tétedért is 63-szoros árat fizetsz, de a nyereményeidnek is jót tehet ez a stratégia. Szeretnéd megtudni, hogyan is működik ez a rendszer a gyakorlatban? Már mutatjuk is, csak olvass tovább!

Tapasztalati tanulás - Lucky 63 fogadási példák

Tegyük fel, hogy kiválasztottál a hétvégi meccsek közül hat eseményt, amelyekre fogadni szeretnél. Erre a hat eseményre 63 különböző variációban tudsz fogadni, azaz 63 különböző szelvényt tudsz feladni rá. Ezek az alábbiak:

Tapasztalati tanulás - Lucky 63 fogadási példák
Kötések száma Megtett tétek száma (darab) Lehetséges variációk
Egyes kötés 6 A, B, C, D, E, F
Kettes kötés 15 AB, AC, AD, AE, AF, BC, BD, BE, BF, CD, CE, CF, DE, DF, EF
Hármas kötés 20 ABC, ABD, ABE, ABF, ACD, ACE, ACF, ADE, ADF, AEF, BCD, BCE, BCF, BDE, BDF, BEF, CDE, CDF, CEF, DEF
Négyes kötés 15 ABCD, ABCE, ABCF, ABDE, ABDF, ABEF, ACDE, ACDF, ACEF, ADEF, BCDE, BCDF, BCEF, BDEF, CDEF
Ötös kötés 6 ABCDE, ABCDF, ABCEF, ABDEF, ACDEF, BCDEF
Hatos kötés 1 ABCDEF

Olyan ez tehát, mintha egy olyan nyerőgépen játszanál, aminek 63 lehetséges nyertes kimenetele van, azaz nyerővonala. Gyakorlatilag ez történik. Hat szelvényt kiválasztasz, amivel 63 különböző módon nyerhetsz pénzt. A legjobb fogadóirodák mindegyikénél igénybe veheted ezt a módszert.

Tetszik a Lucky 63 fogadási stratégia, de nem tudod elképzelni, hogy is néz ki mindez a gyakorlatban? Ne aggódj, bemutatjuk részletesen azt is, hogy hogyan tudsz ilyen fogadást kötni. Ehhez azonban kénytelen leszel tovább olvasni!

Az alapok elsajátítása - Így tehetsz Lucky 63 fogadást

A Lucky 63 kombinációs fogadás egy speciális rendszer fogadás, mint már mondtuk. Pontosan hat eseményt kell kiválasztani ahhoz, hogy működhessen ez az online sportfogadási stratégia. Hogyha már most kipróbálnád, akkor nézd meg a legjobb holnapi foci tippeket!

A sportfogadás oldaladon lépj be a fiókodba. Ezt követően válaszd ki azt a sportágat (vagy sportágakat) és bajnokságot (vagy bajnokságokat), melyeknek eseményeire fogadni szeretnél. Megvan mind a hat odds? Remek!

Kattints egyenként az eseményekre, mintha csak simán fogadnál. Ezt követően be tudod állítani, hogy rendszerben fogadj. Ezen belül pedig ha pontosan hat esemény van a szelvényeden, akkor ki tudod választani a System Lucky 63 fogadást.

Tippek és tanácsok - A System Lucky 63 fogadás előnyei

Kell ezt magyarázni? A Lucky 63 fogadás legnagyobb előnye nyilvánvalóan az, hogy 6 eseményt kiválsaztva nem csak 6 vagy 1, hanem 63 különböző módon nyerhetsz pénzt. Ez minden sportfogadási stratégiában jól hangzik, hiszen minél több módon nyerhetsz, annál jobbak az esélyeid.

Ráadásul ahol elérhető ez a módszer, ott könnyedén tudod megtenni ezeket a téteket. Egyetlen kattintás, és már kész is vagy 63 szelvénnyel, melyek mindegyike nyerhet. Persze ilyenkor a tét ugyanannyi, de valamit valamiért - az egyszerűségnek ára van. Nézzük hát a Lucky 63 fogadási piacok legnagyobb előnyeit:

PRO:

 • Egy kattintással tehetsz meg egyszerre 63 különböző fogadást
 • Növeled a nyerési esélyeidet, hiszen sokkal több módon nyerhetsz
 • Hat eseménnyel hatvanháromszor nyerhetsz, nem csak egyszer.

Hazudnánk persze, ha azt mondanánk, hogy ennek a rendszernek csak előnyei vannak. Természetesen megvannak ennek a stratégiának is a maga nehézségei, korlátai és hátrányai. Ezek közül a legfontosabb, amivel muszáj számolnod, az a tétek ára.

Mivel 63 különböző szelvényt raksz fel, így a téted 63-szorosával kell számolnod. Ha tehát 100 forinttal teszel System Lucky 63 fogadást, akkor az összesen 6,300 forintodba fog kerülni, és így tovább. Ráadásul egy kattintással nem mindenhol érhető el, ami külön megbonyolítja a helyzetet. Az alábbi nehézségekbe ütközhetsz:

KONTRA:

 • Nem minden sportfogadási oldalon érhető el
 • Manuálisan bonyolult összeállítani a fogadásokat egyenként
 • A tét ára hatvanháromszorosára növekszik

Persze annak is megvan a maga előnye, ha hajlandó vagy egyenként végigkattintgatni a 63 szelvényt a lehetséges variációkból. Ilyenkor tudsz preferencia sorrendet állítani a szelvények között.

Ha például van olyan szelvény, melynek sikerességében kevésbé bízol, arra tehetsz kevesebb pénzt, míg a tuti tippjeidre feltehetsz még többet. Egy kattintásos Lucky 63 fogadásnál erre nincs lehetőséged - ilyenkor ugyanannyi a tét minden egyes szelvényen.

Általános érvényű szabályok - A Lucky 63 fogadás legfontosabb szabályai

Fontos látni, hogy nem lehet csak hat tuti biztos meccset megrakni Lucky 63 fogadáshoz. Pontosabban fogalmazva mgeteheted, de lehet hogy nem fogja megérni. Ha például hat darab 1.01-es eseményt sikerült kiválasztani, azt nem érdemes így megtenni. Mondjuk azt máshogy sem.

Számolj utána, hogy megéri-e az össz tétet az, hogy mennyit nyerhetsz végül. Így tehát érdemes egy-egy eseménnyel kockáztatni is, és nagyobb szorzókat rárakni. Hiszen ha az véletlenül bukna is, még mindig marad jó néhány esélyed a nyerésre a többi szelvénnyel.

Ugyanakkor nem érdemes a ló túloldalára átesni sem. Ne válassz ki 6 teljesen esélytelen eseményt sem, aztán bízva abban, hogy legalább néhány bejön. Hiszen a téted megsokszorozódik, így bizonyos eseményeknek biztosan jönnie kellene a siker érdekében.

Ezekhez az alapszabályokhoz tartsd magad, és akkor nem lesz gond. Illetve ne félj továbbképezni magad. A MightyTips szakértői tanácsaiból és sportfogadási tippjeiből mindig tanulhatsz valami újat. Olvass minket bátran!

A Lucky 63 fogadás és a profitabilitás - Megéri vagy nem éri meg?

pluses_minuses

A jó eseményeket kiválasztva természetesen megéri a Lucky 63 fogadás. Ehhez persze az kell, hogy kockáztassunk is - de csak a kellő mennyiségben. Ha túl kicsi mind a hat szorzó, akkor nem fogja megérni. Ha egyik esemény sem jön be, nyilván akkor sem. Mint mindig, így most is a arany középútra kell fókuszálni. Ez a kulcs.

Összefoglaló

Cikkünkben bemutattuk tehát a Lucky 63 fogadás menetét. Kezdő de fejlődésre vágyó sportfogadóinknak bemutattuk, hogy egyáltalán mi is ez a profi sportfogadási stratégia és hogyan alkalmazhatjuk a mindennapokban. Tippekkel és tanácsokkal láttuk el olvasóinkat, hogy milyen aranyszabályokat kövessenek fogadásaik mentén.ó

Ha bármilyen kérdés maradt benned ezzel kapcsolatban, ne habozz elolvasni a Gyakran Ismételt Kérdések szekciót sem. Ha ezt követően is maradtak kérdéseid és kétségeid, keress minket bizalommal - örömmel segítünk, ahol csak tudunk!

GYIK

?

Mennyibe kerül egy ezer forintos Lucky 63 fogadás?

Mivel 63 különböző szelvényt raksz egyetlen kattintással, ezért a tétért is hatvanháromszoros árat fizetsz. Azaz ezer forintos tét mellett 63,000 forintot kell fizetned.

?

Megéri a Lucky 63 fogadás?

Ez szubjektív. A vesztes fogadás sosem éri meg, a nyertes fogadás pedig mindig. Persze nagyon alacsony szorzók mellett felesleges ezt alkalmazni. Törekedj az arany középút meglelésére!

?

Hogyan számolhatom ki a Lucky 63 fogadásom nyereményeit?

63 különböző variáció készülhet hat eseményből. Minden eseménynek megvan a maga szorzója. Írd fel az összes variáció szorzóit, és szorozd őket össze a téteddel. Így 633 különböző számot kapsz - ezek a nyereményeid. Amelyik esemény nyer, azok értékeit összeadva kapod meg a teljes Lucky 63 fogadási nyereémnyedet.

?

Milyen sportra használhatok Lucky 63 fogadást?

Leggyakrabban foci és lóverseny fogadáshoz használják ezt a stratégiát, de természetesen szinte bármilyen sportra elérhető ez a rendszer. Ilyen megkötés nem igazán létezik szerencsére.

?

Melyik oldalakon tudok Lucky 63 fogadást kötni?

Ma már az online sportfogadás oldalak többsége alapból képes erre a funkcióra. Keresd partnereinket és regisztrálj rajtunk keresztül - így biztosan a legjobb oldalakra fogsz regisztrálni, ahol ráadásul még ez a funkció is elérhető!

11 értékelés, átlag 4.4 / 5